رای دادگاه با استناد به اسکرین شات چه میباشد؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۳۱,۶۶۳ #95755

سلام و عرض ادب و احترام خدمت همه دست اندر کاران این سایت بسیار عالی .
بنده تمام سوالات مطرح شده رو مطالعه کردم. اما هر پرونده با پرونده دیگر تفاوت هایی داره.
بنده یک رابطه بسیار سالم در طول یک هفته با دختر خانومی داشتم. فقط به ایشان گفته ام که فلان شخص علیه شما گفته که با شما رابطه نامشروع داشته و دروغ هم نگفته ام. ایشان از من خواست تا بهشون ثابت کنم این قضیه را. بنده چون نمیخواستم پیش دوستم خراب بشم چندین اسکرین شات تهیه کردم و برای ایشان فرستادم (جعلی بود پیام ها ، یعنی تمام حرف هایی که شخص سوم علیه خانم زده بود رو در قالب پیام در اوردم ) و ایشون قول داد کسی چیزی از این داستان نفهمه. حالا خانم به پدرش گفته و پدر ایشون با دوست من تماس گرفته و دوست من چون از همه چیز بیخبر بوده گفته برای من نیست و پیام ها جعلیه. پدر ایشون هم با من تماس گرفته و پیام داده و تهدید کرده که شکایت میکنه و جلب منو میگیره چون من میخواستم ابروی دخترش رو ببرم و ... میخواستم بدونم بنده قبل از این قضایا دیلیت اکانت کردم . و اینکه سیم کارت به اسم بنده نبوده و سیم کارتمم خاموش کردم . حالا میخوام بدونم ایشون اگر شکایت کنه با استناد به همون چند اسکرین شات علیه بنده و اینکه بگه تهمت زدی به دختر من بخاطر روابط نامشروع باشخص دوستت ، حرفش به جایی میرسه یا خیر و اینکه میتونه بدون احضاریه بنده رو جلب کنه ؟و من اگر نتونه اثبات کنه میتونم اعاده حیثیت کنم؟ بنده تحت هیچ شرایطی نمیخوام قبول کنم اسکرین شات هارو من فرستادم . نه تماسی با ایشون گرفتم نه پیام کوتاهی ردو بدل شده. فقط از طریق تلگرام بوده. که هم ایشون اکانت رو دیلیت کرده هم بنده
با تشکر فراوان از پاسخ جامع و کامل شما دوست عزیز .

مشاوره حقوقی کیفری
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نتیجه درخور توجهی نخواهد داشت.

با درود احتمال نتیجه گیری ضعیف است.

ابتـدائا باید بگویم که رفتار شما در مورد دوستتان و همچنین آن خانم، بدون شک عملی غیراخلاقی بوده، ولی با توضیحات مرقوم، بصرف شکایت کسی حکم جلب صادر نمی گردد، مگر اینکه شکات آدرسی از شنا نداشته باشند و یا آدرستان را مجهول المکان به دادگاه اعلام کنند که در آنصورت با درج در روزنامه و انقضای مهلت آن و عدم حضورتان در دادسرا، حکم جلب صادر می گردد..
در صورتی که سابقه اسکرین شات در ید شکات موجود باشد و پلیس فتا اصالت انها را تائید نمایند، و تحقیقات و توصیحات جمیع شکات و اقناع وجدانی قاضی مبنی بر وقوع جرایم یادشده، ممکن است به هر کدام از اتهامات جعل و استفاده ا. سندمجعول و افترای رابطه نامشروع و افشای اسرار محکوم گردید..
به هر حال پیرامون مدارک و مستندات، تنها دادگاه تصمیم گیرنده نهایی است..
بهترین راهکار اظهار ندامت و پشیمانی از رفتار خود و جلب رضایت شفاهی شکات و دلجویی از انان قبل از هر اقدامی است..

با سلام. اسکرین شات صرفا یک اماره قضایی می باشد و دلیل محکمه پسند محسوب نمی شود.

درود
می تواند برای علم قاضی استفاده شود ولی به تنهایی دلیل محسوب نخواهد شد.

طبق قانون مجازات‌ اسلامی در ماده ۷۴۵ (ماده ۱۶ قانون جرایم‌ رایانه‌ای) انتشار اسکرین‌شات از چت شخصی افراد جرم محسوب شده و مجازات آن ۷۴ ضربه شلاق و ۲ سال حبس است

با سلام
بنا به فرمایشات شما این امر نتیجه ای در پی نخواهد داشت و اسکرین شات از واتساپ به تنهایی مدرک ادله پسندی نخواهد بود