آیا صاحبخانه قبل از اتمام قرارداد میتواند حکم تخلیه دهد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۶۱ #95605030

سلام وقتتون بخیر
شرمنده مزاحم شدم غرض از مزاحمت اینکه یه سوال داشتم خدمتتون ما از سال ۹۵ به خاطر دانشگاهم اومدیم ارومیه مستقر شدیم و صاحبخونه هرسال کرایمون و زیاد کرد و قرارداد نوشتیم ولی پارسال متاسفانه بین خودمون توافق کردیم و هیچ قراردادی امضا نشد ولی فیش تمام اضافه کرایه ها موجود هست. صاحب خونه با اینکه ۶ ماه از قرارداد مونده میگه باید بلند شید و هرچی میگیم قرارداد مون تا مهر هست میگه کو ما که امسال قراردادی امضا نکردیم و داره حسابی اذیت میکنه و دیشبم مشتری آورده بود واسه خونه.
آیا اجازه داره بلندمون کنه یا مشتری بیاره؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام طبق قانون روابط موجر و مستاجر یک عقد اجاره فی مابین طرفین امضا و تنظیم می گردد و پس از مدت انقضای آن قرارداد کتبی یا شفاهی تمدید میگردد هیچ کدام از طرفین نمی توانند تا زمان انقضای قرارداد از شروط آن عدول نماید و ضمن اینکه در حال حاضر با وجود ویروس منحوس کرونا و بخشنامه جدید ریاست محترم قوه قضاییه در خصوص تخلیه فعلا احکامی به علت عدم فوریت و ضرورت صادر نمی شود از آنجایی که شما هر سال مطابق تورم به میزان مال الاجاره اضافه میکنید و اراده تان با تمدید قرارداد یکساله می‌بوده و میباشد دیگر نباید نگران تخلیه ملک باشید

سلام
اگر شما بتوانید تمدید قرارداد اجاره را اثبات کنید قبل از اتمام مدت اجاره امکان تخلیه محل وجود ندارد لیکن چون ظاهرا دلیل شما برای تمدید ضعیف است بهتر است به صورت کدخدامنشی به نحوی توافق و موضوع را حل و فصل کنید

باسلام درصورتی که قرارداد نداشته باشید احتمالا قراردادشفاهی و توافقی را هم نمیتوانید اثبات نمایید درصورت عدم توافق محل استیجاری را تحویل دهید بهتراست.

نظر به عدم تمدید اجاره و عجز شما از اثبات موضوع تمدید ، امکان تخلیه ملک توسط موجر وجود دارد .

چون قرار داد اجاره ای ننوشتین اگر دادخواست تخلیه بدهد شما محکوم خواهید شد مگر قبل از دادخواست او دادخواست تنفیذ قرارداد شفاهی که مد نظر شما وصاحبخانه بوده بدهید واثباتش برای شما سخت است.