گرفتن نفقه دختر از پدر چطور است؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۴۳۸ #95464938

سلام من دانشجوم و ۲۳ ساله امپد رو مادرم طلاق گرفتند
پدرم پلیس نیروی انتظامی هست ولی نفقه من نمیده یعنی اصلا خرج روزمره نمیده هیچی ، برای نفقه خودم میخوام اقدام کنم ولی پدرم بهم گفته من تو دادسرا و دادگستری کلی آشنا دارم شکایتم کنی به نتیجه نمیرسی کاری میکنم کارشناس بهت به دروغ و الکی بگه نفقه به تو نمیرسه
حالا من چی کار کنم ؟

مشاوره حقوقی نفقه
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
علیه ایشان دادخواست مطالبه نفقه بدهید

سلام .نفقه فرزند دختر تازمانی که ازدواج نکرده است بر عهده پدر ادست .دادخواست نفقه دهید

دادخواست مطالبه نفقه فرزند تقدیم نمائید...

درود تا زمان مجرد بودن نفقه قابل مطالبه است

از طریق دفتر خدمات قضایی مطالبه نفقه کنید و به گفته های پدرتان گوش ندهید

باسلام
تا زمانی که از ازدواج نکرده اید می توانید از پدر نفقه دریافت کنید. برای ثبت دادخواست به دفاتر خدمات قضایی سطح شهر مراجعه کنید.

سلام
از طریق دفاتر خدمات قضای دادخواست نفقه ثبت نمایید . با دستور دادگاه نفقه شما توسط کارشناس تعیین خواهد شد .