وکالت شخصی که مظنون به قتل و تحت تعقیب است, آیا امکان دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۴ #95181777

با سلام ، چند هفته پیش شخصی به بنده پیام داد و خود را وکیل موکلی که بیش از ۱۰ سال است که به اتهام ( مضنون به قتل یا همدستی ) از ایران فرار کرده است از اینجانب درخواست هایی داشتند ( بنده کتاب های این شخص فراری را بازنشر کرده و استفاده کرده ام و خبر نداشتم وکیل دارند در ایران ) می خوام بدونم این وکیل امکان پیگیری حقوقی خواسته آن شخص فراری را دارد می توانند از بنده شکایت کنند؟ یا فقط می خواسته بنده را بترسونه و آیا بنده امکان پیگیری حقوقی یا کیفری ادعایی رو دارم؟ تشکر

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ممکن هست وکیل واقعیشون باشه

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، راههای مختلفی برای گرفتن وکالت از شخص وجود داره ، پس ممکنه وکیل واقعی شون باشه

به موجب ماده ۳۱ ق . آ . د . م، هر یک از طرفین دعوا می‌توانند برای خود حداکثر تا دو نفر وکیل انتخاب و معرفی نمایند. چنانچه شما بدون هیچ مجوز قانونی از آثار اموال ایشان استفاده غیر قانونی کرده ایت میتواند علیه شما شکایت کند