آیا تخلیه سرقفلی به جهت تعدی و تفریط مستاجر امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۲۶۳ #9498

با سلام خدمت استاد گرامی: با تشکر از خدمات اینترنتی شما تقا ضا دارم به سوال کوتاه حقوقی من پاسخ دهید: دو سال پیش یک مغازه با سند صلح حقوقی سرقفلی خریداری کردم. در سند فوق به وجود شش متر مربع نیم طبقه اشاره شده است. اکنون مالک ادعا کرده که نیم طبقه بدون اجازه ایشان ساخته شده است. بعد از بررسی پرونده شهرداری و نظر کارشناس فنی مشخص شد که نیم طبقه بیست و سه سال قبل و در زمان مستاجر اول بصورت چوبی و با اجازه شفاهی مالک بنا شده است که بخاطر قابل انتقال بودن مغازه آنرا به مستاجر دوم واگذار کرده و ایشان نیز بالکن را در سال هشتاد با مصالح آجری و تیر فلزی مستحکم کرده و در سال نودویک به بنده انتقال داده است. آیا به نظر شما حکم نهایی دادگاه مبنی بر تخلیه مغازه به دلیل تعدی و تفریط خواهد بود یا نه؟

مشاوره حقوقی سرقفلی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر در صورتیکه ثابت شود 6متر نیم طبقه با اجازه ی شفاهی و مربوط به سالهای قبل بوده و شهرداری هم آن را تایید کرده دادگاه حکم به تخلیه صادر نخواهد کرد.

موید باشید