آیا بعد از فوت من فرزندان دیگر، میتوانند بگویند این انتقال صوری و باطل است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۷۴ #94832524

با سلام
من میخواهم خانه ام را به نام یکی از فرزندانم کنم. اگر بخواهم قولنامه بنویسم و مبلغ بزنم ولی در واقع پسرم پولی به من ندهد. ولی در قولنامه بنویسم مبلغ توسط فروشنده دریافت شد.
آیا بعد فوت من فرزندان دیگر من میتوانند بگویند این انتقال صوری و باطل است؟
یا معامله صحیح است؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به نظر بهتر است ازطریق انعقاد صلحنامه رسمی در دفترخانه اسنادرسمی اقدام به انجام چنین امری نمایید

انتقال ملک را در قالب عقد صلح انجام دهید.

بهتر است منزل را با صلحنامه رسمی انتقال نمایید

با سلام میتوانید این کار را در قالب صلح انجام دهید. در عقد صلح لازم نیست مبلغ تعیین شده دقیقا به قیمت روز ملک باشد ما میتوانید در عقد صلح میلیاردها تومان ملک را به قیمت یک شاخه نبات صلح کنید و این کار هیچ ایراد قانونی ندارد.

درزمان حیات وسلامت عقل وروان می توان هرنقل وانتقالی انجام دهیم دوموردوصیت تاثلث مال نافذ درمورد هبه نیز می توان مال راهبه نماییم