حقوق مستمری بگیر به فرزند مطلقه میرسد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۴ #94805851

آیا به دختر شخصی که بازنشسته بیمه تامین اجتماعی است حقوق میدهند؟ واینکه این حقوق از مستمری پدر کم میشود یا خود بیمه تامین اجتماعی این مبلغ را جداگانه پرداخت میکند؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر فرد مستمری بگیر در قید حیات باشد خیر اگر فوت نموده باشند بله به دختر مطلقه ایشان مستمری را میدهند .

سلام با فوت پدر، دختر تا زمانی که ازدواج نکرده و شاغل نمی باشد از حقوق مستمری پدرش می تواند استفاده کند. از حقوق مستمری پدرش دریافت می کند.

مستمری فرد فوت شده به همسر و فرزندان اناث تازمانی که ازدواج نکرده و شاغل نباشند و فرزندان ذکور تا زمانی که اشتغال به تحصیل در موسسات آموزش عالی داشته باشند و پدر و مادر فرد فوت شده در صورتی که در هنگام حیات فرد تحت تکفل فرزند خود باشند طبق سهام تعیین شده خواهد رسید. سهم همسر ۵۰ درصد ، فرزندان هر کدام ۲۵ درصد و پدر و مادر فرد فوت شده ۲۰ درصد خواهد بود.

مشخص نکرده اید که فرد مستمری بگیر در قید حیات است یا خیر ؟ اگر در قید حیات نباشد با ارائه گواهی حصر وراثت و مدارک تجرد و عدم درآمدتان به تامین اجتماعی ، سهمی شما از مبلغ مستمری مستقیما به حسابتان واریز می شود . اگر هم در قید حیات باشد که پاسخ منفی است .