آیا امکان طرح شکایت به عنوان وکیل تام‌الاختیار، وجود دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۳۷۱ #94801822

آیا ب عنوان وکیل تام‌ الاختیار پدرم، میتوانم برای فروش بدون مجوز بخشی از سهم الارث پدرش شکایت کنم یا خیر؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر برای شکایت در مراجع قضایی نیاز به حضور وکیل دادگستری است

به فرض کامل بودن حدود اختیارات شما و حق توکیل باید به وکیل دادگستری وکالت دهید. فقط اصیل یا وکیل دادگستری او اجازه طرح دعوی در مراجع قضایی را دارند

این امر وابسته به اختیارات اعطایی به شما در وکالت نامه است

سلام برای مراجعه به دادگاه باید حتما به یک وکیل دادگستری وکالت دهید .

با سلام
با وکالتنامه رسمی و ثبتی تنها می توانید در صورتی که حق توکیل در وکالتنامه ی شما مندرج شده باشد نسبت به اعطای وکالت به احدی از وکلای دادگستری جهت طرح شکایت اقدام کنید.

با سلام
هرگونه طرح دادخواست ویا شکایت در مراجع قضایی بایستی توسط شخص اصیل وذینفع ویا وکیل دادگستری صورت پذیرد لذا وکالتی که شمادارید اصطلاحا وکالت مدنی نام دارد وبا ان شخصا نمیتوانید در دادگستری طرح دعوی نمایید مگر اینکه حق توکیل بغیر در ان درج شده باشد که میتوانید به وکیل دادگستری وکالت در امور حقوقی را بدهید