تو جلسه رسیدگی دادیار پشت این خانم رو گرفته میگه شهادت مستاجر که یه دختر مجرد هم بود قبوله؛ تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۷۸ #94728176

سلام خواهش میکنم بنده رو راهنمایی کنید بنده چون مدیر ساختمان هستم با صاحب خانه مستاجری که مورد دار بود و باعث اذیت ساکنین میشد درگیر شدم مالک واحد که یه زن و خودش هم فرمانده پایگاه بسیج هست با داماد و چند نفر دیگه که حدودا ۶ نفر میشدن بنده و همسرم را مورد ضرب و شتم قرار دادن که حین درگیری لب این خانم دچار خونریزی شد که بنده نقشی در این جراحت نداشتم واین خانم ادعا کرده که من زدم و از بنده شکایت کرده کل محل هم شهادت دادن که این خانم درگیری آعاز کرده و تنها شاهد این خانم مستاجر خودشه که مارو تهدید کرده ماهم از این‌خانم‌ شاکی هستیم‌ ولی متاسفانه تو جلسه رسیدگی که امروز داشتیم احساس کردم که دادیار پشت این خانم رو گرفته میگه شهادت مستاجر که یه دختر مجرد هم بود قبوله و میگه که من نمیدونم کی درگیریو آغاز کرده این درحالی که من توضیح دادم که این خانم لشگر کشی کرده تو محل زندگی من ولی قاضی گوشش بدهکار نیست خواهش میکنم راهنمایی کنید دستم به جایی بند نیست
با سپاس

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شهادت ان خانم که مستاجر بوده و مجرد بوده پذیرفته می شود شما میتونید با دلایل معتبر جرح شهود کنید مثلا شما هم شکایت متقابلی مطرح کنید و با استناد به شهادت شهود خودتان ثابت کنید که شما نقشی در ضرب وجرح این خانم نداشته اید و به دین طریق شهادت اون خانم بی اعتبار کنید

در فرض سوال بیان داشتید ؛ کل محل هم شهادت دادن که این خانم درگیری را آعاز کرده و تنها شاهد این خانم مستاجر خودشه

. اولا : شهادت کل محل ، اصل درگیری را تایید کرده است
ثانیا : شما باید شاهدی داشته باشید که شهادت دهند که اون خانم را نزدید .‌
ثالثا : هرچند شهادت مستاجرش قابل استماع هست ولی تشخیص اعتبار آن بامقام قضایی هست و همچنین وجود یک شاهد ادعای اون خانم را ثابت نمی کند .‌

درود
جرایم با شهادت دو مرد ثابت می شود اما شهادت زن نیز می تواند در علم قاضی تاثیر گذار باشد.

بله شهادت دختر مجرد برای شخصی ک آسیب دیده مورد قبول هست و منعی برای پذیرفتن شهادت ایشان نیست شما هم در دفاع از خود میتوانید ب شهادت همان شهود استناد نموده و با دلیل و مدرک از خودتون دفاع کنید....

با احترام .احتمالا موضوع دعوی شما ضرب وجرح میباشد واینکه شاهدت خانم صحیح میباشد یا خیر بله چون در مجرا حضور داشته مورد قبول می باشد حال شما میتوانید انکار کنی و بگویید بنده نزدم دست داماد خود اون خانم اصابت کرده تا بعد شما در مورد موضوع خودتون شکایت انجام دهید

فارغ از باقی مسائل، شهادت دختر مجرد و مستاجر شاکی منع قانونی ندارد.

درود بر شما، به هرحال این درگیری موجب جرح ایشان شده و این جرح با شهادت شهود قابل اثبات و احراز است، در این مورد حق با دادیار است، لکن شما نیز چنانچه شهود یا مدرکی دال بر اثبات ادعای خویش دارید، ارائه دهید.