پرونده رفته جز پرونده های مختومه و هیچ رای ابلاغی نیومده یعنی چی؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۶۲۲ #94585586

سلام در دادگاه بدوی رای به نفع من بود طرف اعتراض زد و پرونده رفت برای تبادل لوایح و بعد دادگاه تجدید نظر که وقت نظارت برای سال اول برج سوم سال ۱۴۰۰ تعیین شد، طی لایحه ای که به نظر میرسه توسط تجدیدنظرخواه برای دادگاه تجدیدنظر ارسال شده است الان در آخرین تغییرات پرونده زده پرونده اعاده شد و پرونده رفته جز پرونده های مختومه و هیچ رای ابلاغی نیومده یعنی چی؟
نسبت به دعوی ....... به طرفیت ..... مبنی بر خلع ید و مطالبه اجرت المثل اموال و مطالبه خسارات دادرسی طی شماره ................. مورخ ۱۳۹۹/۱۲/۱۸ پرونده اعاده شد.

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام حضوری پیگیری نمایید.

با عرض سلام، خیر باتوجه به تنظیم قرارداد،بین‌موجرومستاجر، مستاجر نمیتواند ادعای مالکیت داشته باشد.در ضمن با در نظر گرفتن قرارداد تنطیم شده در دفتر املاک‌ثبت شده مستاجر باید پس از دریافت مبلغی که برای مدت زمان اجاره بها یا رهن‌تعین شده را بطور کامل دریافت‌
نماید.اگر چنانچه
خساراتی بر ملک‌اجاره شده وارد نموده است . موجر باید طلب خسارت را از موجر داشته باشد موفق باشید .
.

بهتر است موضوع را حضوری پیگیری کنید.

با سلام، پرونده به دادگاه بدوی فرستاده شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید در چند روز آینده اگر ابلاغ نشد به صورت حضوری پیگیری نمایید.

با عرض، سلام، عرض شود که درپاسخ به پرسش مطرح شده بعد از گذشت چند سال مستاجر نمیتواند ادعای مالییت داشته باشد و مالک‌میتواند درخواست خلع ید تخیله را داشته باشد.

پرونده به دادگاه بدوی عودت شده لذا می توانید موضوع را به صورت حضوری از دادگاه یاد شده پیگیری کنید