اگر همسر طلب مهر کند، این مهر به چه صورت پرداخت می شود؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۵۶۹ #94456529

سلام.
وقت بخیر.
فرزندان متوفی، فقط یک دختر است.
چندین خونه و ملک و مال وجود دارد که قبل از فوت شوهر، به نام همسر زده شده است و حال یک خانه مانده است. حال، مادر و پدر متوفی، قصد دارند تا از ارثیه خود بگذرند و به فرزند کوچک که کمتر از دو سال دارد برسد.
حال همسر (مادر فرزند-دختر) می گوید که تمامی دارائی ها باید به من برسد و همین یک خانه هم که مانده باید به نام من شود.
اما ما ذکر کردیم که باید یک چیزی به نام دختر باشد و نمی توان تمام دارایی ها را به نام همسر زد و این فرزند در آینده طلب مال می کند و ممکن است مال فرزند، در آینده توسط همسر از بین برود.
آیا همسر (مادر فرزند) این حق را دارد که تمام دارائی ها را به نام خودش بزند و به هیچ وجه هیچ ارثی گیر فرزند دختر نیاید؟

با تشکر.

مشاوره حقوقی مهریه
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ودرود مهریه جز دیون ممتازه است وقابل از هر بدهکاری باید پرداخت شود

سلام همسر متوفی می تواند مهریه را مطالبه نماید

با سلام . امکان مطالبه مهریه از اموال باقیمانده برای همسر متوفی وجود دارد.

درود
مهریه زوجه طلب ممتازه است درصورتی که دادخواست مطالبه از ماترک متوفی نماید سهم ایشان کسر و اگر زیادی حاصل شود سهم الارث فرزند میشود

با سلام
اول باید مهریه زوجه از ماترک مرحوم شوهرش ( همان یک خانه ) تسویه شود
اگر چیزی ماند باز زوجه بعنوان همسر متوفی یکی از وراث است و به همراه بقیه ورثه، ارث می برد

همسر متوفی حق مطالبه ترکه از سهم الارث را دارد

سلام
مطالبه مهریه از ماترک حق همسر است و می تواند از وراث طلب نماید و بعد از پرداخت مهریه مابقی ماترک بین وراث تقسیم خواهد