اگه پدرمم فوت کنه دیگه نمیشه اون مهریه رو گرفت؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۶۷ #94279894

مادر من ۲ سال پیش فوت کرد، مهریش ۵۰ هزار تومن بود در سال ۵۷، به نرخ روز میشه حدود ۵۰ ،۶۰ میلیون تومن من چقد وقت دارم این مبلغو از پدرم بگیرم، یا اینکه محدودیت زمانی نداره، مثلا اگه پدرمم فوت کنه دیگه نمیشه اون مهریه رو گرفت؟
و اینکه ما ۳ تا فرزندیم، من تنهایی میتونم تقاضای مهریه کنم؟ یا رضایت همه فرزندان لازمه؟
و اینکه اگه پدرم با یک زن دیگه عقد دائم کنه، مشکلی برا مهریه پیش نمیاد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگه فوت کنه میشه از اموال مطالبه کرد ، هر یک از وراث میتونن سهم خودشون رو مطالبه کنند

"با سلام"
پس از فوت ایشان مهریه مادر را میتوان از اموال ایشان مطالبه نمود

با سلام
در صورت فوت پدر به دلیل اینکه تمامی سهم الارث به شما وراث میرسد معنی ندارد از سهم خود مطالبه مهریه نمایید
پس بهتر است در صورت مطالبه مهریه مادر در زمان حیات پدر اقدام گردد
حتی یکی از وراث به تنهایی هم میتوانئ اقدام به مطالبه مهریه مادر نماید ( نسبت به سهم الارث شما به شما پرداخت خواهد شد ).
در صورا ازدواج مجدد پدر ، مهریه مادر همچنان به قوت خود باقی و قابل مطالبه است .

شما در هرصورت میتوانید به نسبت سهم خودتان مهریه را مطالبه نمایید و فوت و یا ازدواج پدرتان تاثیری ندارد.

با سلام با فوت مادر شما میتواند مهریه مادر خود را به نسبت سهم خود دریافت گنید زیرا همان طور که شما از اموال مادر خود ارث میبرید مهریه مادر هم به شما و سایر ورثه تعلق میگیرد با فوت پدر هم مهریه و سهم الارث مادر از اموال پدر به عنوان ترکه به وراث تعلق میگیرد

سلام
زمانی کهدشخص فوت می کند اموال او ارث است حتالا هر نوع طلبی باشید و بابت هر چی
شما می توانید درخواست مهریه کنید چون به شما ارث رسیده ولی به مقداری که سهم شما هست