آیا ضبط صدای مزاحم تلفنی جرم میباشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۴۱۹ #94220305

سلام.
بنده رئیس یکی از شعب بانک____ هستم. یکی از مشتریان بانک که من او رو میشناسم بعضی از روزها از طریق کیوسک تلفن عمومی ( تلفن همگانی ) به داخل شعبه زنگ میزند و شدید افحاشی میکند. با توجه به اینکه ضبط صدا جرم میباشد و چگونه محل او را پیدا کرده که از کجا زنگ میزند و چه اقداماتی را بایستی انجام بدهیم؟

مشاوره حقوقی استراق سمع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضبط صدا کمکی به شما نمی کند.
شما باید ابتدا با هماهنگی حراست بانک(چون تلفن متعلق به بانک است و به نام شما نیست) طی یک دادخواستی خواهان برخورد با وی شوید

ضبط صدا در امور اداری جرم نمی باشد و از طریق شکایت و ارجاع به مخابرات می توانید پیگیر قضیه شوید

صرف ضبط صدا بدون افشای آن و انجام جرمی همچون جریحه دارکردن عفت عمومی و ... جرم نیست.
ضبط صدا بسته به نحوه ی استفاده از آن ممکن است مشمول یکی از جرایم مندرج در قوانین کیفری باشد.
فکر نمیکنم شکایتتان به جایی برسد زیرا تحقیق در این زمینه به شدت سخت است مگر اینکه متهم اقرار کند و یا جرم به نحودیگری اثبات شود.

با احترام
ضبط صدا کمکی به شما نمی کند.
شما باید ابتدا با هماهنگی حراست بانک(چون تلفن متعلق به بانک است و به نام شما نیست) طی یک دادخواستی خواهان برخورد با فرد مذکور شوید و در شرح وظایف حراست بانک می باشد. نه شکایت شما قابل استماع دادگاه است نه صوت مدرک محسوب می شود.
پس از تنها از طریق حراست بانک قابل پیگیری و شکایت است.
با نهایت امتنان و تشکر

اولا ضبط صدا در مکالمات اداری جرم نمی باشد . ثانیا هم از طریق مخابرات میتوانید تقاضای ردگیری فرد مزاحم را بنمایید تا با شناسایی وی پرونده به دادسرا ارسال گردد و هم میتوانید مستقیما اعلام شکایت نمایید .