زوجه بدلیل نفقه معوقه می تونه درخواست طلاق کنه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۱۱ #93710377

باسلام.بنده درطول ۶ ماه کل مبلغی که بحساب همسرم واریز کردم ۸۰۰ هزار تومن بوده که بصورت ۵۰ تومن یا ۱۰۰ تومن واریزی داشتم ماهی که روی هم اگر حساب بشه در ۶ ماه میشه ۸۰۰ هزار
تومان که زوجه شکایت حقوقی میکنه و کارشناس مبلغی تعیین میکنه برای هرماه به همراه نفقه معوقه که بنده اعتراض زدم و منتظر نظر نهایی کارشناس هستم وحکم ترک انفاق ندارم ایا زوجه بدلیل نفقه معوقه می تونه درخواست طلاق کنه اگر بنده مایل به پرداخت باشم درخواست تسقیط نفقه رو بدم و بصورت اقساط پرداخت کنم و نفقه جاری هم از وقتی که کارشناس تعیین کرد ماه به ماه واریزکنم همون مبلغ تعیین شده ایا قاضی حکم بر طلاق بدلیل نپرداحتن نفقه به همین راحتی صادر میکنه؟یااینکه اگر بنده اقساطی اگر پذیرفته بشه یا حالا یایکجا پرداخت کنم ونفقه جاری هم پرداخت کنم ایا باز هم حق گرفتن طلاق ایشون دارن؟

مشاوره حقوقی نفقه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با پرداخت نفقه، موضوع عسر و حرج و طلاق زوجه به این علت منتفی است

نفقه را طبق نظر کارشناسی پرداخت نمایید بحث طلاق منتفی میشود

اگر نفقه را پرداخت کنید نمی تواند از باب عسر و حرج طلاق بگیرد

چند نکته قابل اعمال است
اگر میزان نپرداختی های شما به شش ماه برسه بند سند نکاحیه محقق میشه و میتونه مطابق آن تقاضای طلاق کنه
اگر شما دادخواست اعسار بدید به محض اینکه اعسار بدید شرط عدم تمکن برای پرداخت نفقه محقق و زن به استناد اعسار شما میتونه تقاضای طلاق بده البته دیده شده که برخی استرداد دعوی کردن و سریعا نفقه رو پرداختن و قاضی رای به بطلان دعوی طلاق داده اما به نظر صرف دادخواست اعسار شما شرایط طلاق رو محقق میکنه ضمن اینکه دعوی اعسار در نفقه هم پدیرفته میشه

میتونید نفقه رو پرداخت کنید و مشکل حل شه

_نفقات معوقه را می توانید تقاضای اعسار کنید و قسطی پرداخت نمایید.
_تا وقتی حکم الزام به تمکین صادر نشده و گواهی نشوز نگرفتید زن می تواند شکایت ترکه انفاق کند.

درود
در صورت پرداخت کامل نفقه ، امکان اثبات عسر و حرج به این جهت فراهم نیست .