اداره ثبت محل میگه پول اون شخص رو بدین تا اون بره کنار و ما ملک‌ رو به نفع شما بزاریم مزایده چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۹۶ #93703249

با سلام
مادر من بابت مهریش از طریق اجراء اداره ثبت ملک پدرم رو توقیف کرده . قبل از توقیف که مادرم انجام بده یه شخصی یه مبلغی چک داشته از پدر و اون ملک رو توقیف کرده بوده . حالا به اون شخص اول میگیم برو دنبال۶ کارای مزایده میگه خودتون برید شما بدهکار هستین چون پدرمن توی همان زمان توقیف بدهکارش فوت شده . اداره ثبت محل هم میگه پول اون شخص رو بدین تا اون بره کنار و ما ملک‌ رو به نفع شما بزاریم مزایده ما پول نداریم . اداره ثبت میگه دادگاه باید دستور بده . ما باید چکار کنیم در اینجا . ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی مهریه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

راهی جز پرداخت وجود ندارد .

چنانچه می خواهید پلاک از توقیف خارج شود باید بدهی طلبکاری که زودتر توقیف کرده است پرداخت شود.

باسلام
به نظر میرسه برای خروج پلاک از توقیف و مزایده اون ناچار به پرداخت طلب طلبکار هستید

عملا راهی جز پرداخت بدهی ندارید.

درود
درهرحال باید رضایت شخص طلبکار یا به صورت پرداخت بدهی یا به روز کردن چک جلب نمایید

درود
شخصی که ابتدا توقیف کرده تقدم دارد.

با سلام
اگر کل ملک در برابر وجه چک توقیف شده و باقیمانده ای ندارد برای چه دنبال کارهای مزایده هستید؟ ولی اگر مادرتان از بابت مهریه اش ، مازاد ملک را توقیف کرده می تواند به عنوان ذینفع تقاضای مزایده کند . ( احتمالا به خاطر افزایش خسارات تادیه ، طلبکار چک حاضر به پیگیری کارهای مزایده نیست ) بهر حال شما می توانید با تسویه مطالبات ایشان ، ملک را آزاد کنید