با صدور حکم اخراج از کار چه اقدام قانونی کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۶۰ #93643511

سلام وعرض ادب خدمت عزیزان
بنده ۲ساله بصورت پیمانی درآموزش وپرورش استخدام شده ام.۱ماه پیش برای تبدیل وضعیت(شرایط ایثارگری)اقدام نمودم. گفتن مجددا باید تایید گزینش بگیری برای رسمی شدن.خلاصه گزینش بنده منفی شده.ودوهفته پیش حکم اخراجم صادر کردن. دوبار مراجعه کردم هسته گزینش متاسفانه جواب سربالا دادن ودوشماره بهم دادن گفتن تماس بگیر هرچه تماس میگیرم جوابگو نیستن.خواهشا ی راهکار به بنده نشان بدید. بخدا شرایطم خیلی بده با ۳تا بچه ومستاجرم هستم.خانواده ایثارگرم. خودم سابقه۲۱سال بسیجی فعال دارم.تمامی مسولین شهر برام مهر واثرانگشت زدن که آدمی بدون حاشیه وبی آزار هستم.گواهی عدم سوء پیشینه هم دارم.

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امکان پیگیری از طریق دیوان عدالت اداری وجود دارد

با سلام و احترام خدمت شما
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری فرمائید.

با درود موضوع را از طریق تقدیم دادخواست به دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید.

با درود از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری بفرمائید

از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری بفرمائید

باسلام شما به جهت اینکه زودتر وموثرتر به نتیجه برسیدباطرح دادخواستی ضمن پیوست مدارک ومستندات مربوطه خود به دیوان عدالت اداری مراجعه واز آن طریق اقدام نمایید

سلام، ازطریق دیوان عدالت اداری قابل پیگیری است.