میخوام درخواست طلاق بدم، نفقه و مهریه بنده چه میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۵۴ #93614877

دو سال از ازدواج ما میگذرد ولی بنده به دلیل تفاهم نداشتن با شوهرم دچار افسرگی شدید شدم الان مدتی است که نمیتوانم شوهرم را تمکین کنم به طلاق عاطفی هم رسیدیم ولی او راضی به طلاق نیست و من همچنان دارم عذاب میکشم خودم میخوام درخواست طلاق بدم حکم نفقه و مهریه بنده چیست؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زوجه باید عسر و حرج خود را ثابت نماید درنتیجه طلاق از سوی زوجه فقط تحت شرایطی ممکن است . بهتر است درصورت حل نشدن مشکلتان زوج را برای طلاق دادن راضی کنید

با درود مهریه قابل مطالبه است
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

درودبرشما
درطلاق کلیه حقوق مالی شمابایستی پرداخت گردد.

با سلام

در قوانین ایران حق طلاق برای زوج میباشد، زوجه صرفا برای اینکه زوج را اجبار به طلاق نماید صرفا میبایست از طریق مهریه تحت فشار قرار دهد تا بتواند زوج را مجبور به تفریق نماید و از انجائیکه پرداخت نفقه از سوی زوج مستلزم تمکین زوجه است، به لحاظ عدم تمکین زوجه نفقه ای تعلق نمیگیرد...

پیشنهاد این است که از ریش سفیدان برای حل مشکل خانوادگی بهره ببرید

اگر شرایط طلاق یک طرفه را داشته باشید فقط یک جزء از مهریه مثلا یک سکه را باید در قبال طلاق بذل کنید و مابقی مهریه را می توانید مطالبه کنید ولی طلاق یک طرفه خیلی سخت و زمان بر است و بهتر است طلاق توافقی بگیرید.

سلام
مهریه حق زن است و هر زمان میتواند از مرد درخواست کند ودر مورد نفقه
شرط نفقه در صورتی است که زن تمیکن کند مگر اینکه دادگاه به دلیل عسر و حرج زن تمیکن از مرد را لازم نداند

اگر واقعا به این نتیجه رسیده اید که بهترین اقدام برای شما جدایی و متارکه می باشد صحیح ترین اقدام انجام طلاق به صورت توافقی است.
بهتر است با مذاکره و به صورت دوستانه زوج را راضی کنید که به صورت توافقی طلاق انجام شود در غیر این صورت کار بسیار سخت و پیچیده و مشکل خواهد شد.