توقیف اموال بابت مهریه چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۱ #93564511

با سلام
اگه ماشین بابت مهریه توقیف باشه ولی ماشین در دسترس نباشه میتونن هر کجا که باشه مجوز بگیرن برن دنبالش بگردن به صورت فیزیکی ؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

توقیف خودرو به موجب حکم و از طریق سیستمی می باشد البته اگر جزو مستثنیات دین نباشد البته راهور هرجایی که ماشین رو مشاهده کنه توقیفش میکنه

ضمن اهدای سلام و احترام
توقیف خودرو پس از ثبت در سیستم انجام شده تلقی میگردد و امکان به دنبال خودرو گشتن نمی باشد لازم به ذکر است خودرو در حد عرف و شان جزء مستثنیات دین است و توقیف نمیشود