قرار نهایی دادسرا به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۵۲۲ #93323

قرار نهایی دادسرا
پرونده کالسه شعبه هشتم دادیاری دادسرای ناحیه 31) جرایم رایانه ای و فن آوری
اطالعات) تهران تصمیم نهایی شماره
اتهام: انتشار عکس و تصاویر و مطالب خالف عفت عمومی
بسمه تعالی
بتاریخ 21/06/1397 در وقت فوق العاده،جلسه شعبه هشتم دادیاری دادسرای ناحیه 31) جرایم رایانه ای و فن
آوری اطالعات) تهران به تصدی امضاء کننده ذیل تشکیل و پرونده کالسه ...........تحت نظر
قرار دارد. با توجه به جمیع اوراق و محتویات پرونده،کفایت و ختم تحقیقات را اعالم و با استعانت از خداوند متعال
به شرح آتی مبادرت به صدور قرار مینماید.
"قرار دادسرا"
دادستان محترم عمومی وانقالب ناحیه 31 تهران
احتراما ؛ در خصوص اتهام آقای ......، فاقد سابقه محکومیت کیفری،آزاد با صدور
قرار قبولی کفالت ، دائربر تهدید (منجر به مزاحمت )، جعل دادها (از طریق ایجاد پروفابل جعلی بنام شاکی)
، موضوع شکایت خانم ........، گزارش پلیس فتا
، اقرار متهم ، بزه انتسابی به ایشان محرز و مسلم تشخیص و لذا مستندا به مواد 669 و 734و از قانون مجازات
اسالمی بخش تعزیرات ، قرار جلب به دادرسی ایشان صادر و مراتب در اجرای ماده 265 قانون آیین دادرسی
کیفری اعالم میگردد. دفتر پرونده جهت اظهار نظر ارسال ; در صورت موافقت از موجودی کسر و جهت تنظیم
کیفرخواست ارسال گردد .و در خصوص اتهام انتشار تصاویر خصوصی شاکی مشارالیه موضوع شکایت خانم
...... با توجه به اظهارات شاکی که تصاویر وی در صفحه فیسبوکش قبال بوده ، لذا فاقد وصف خصوصی
می باشد و بلحاظ قاعده اقدام و عدم احراز وقوع بزه و به استناد ماده مستندا به ماده 265 و 270 قانون آیین
دادرسی کیفری قرار منع تعقیب صادر و مراتب ظرف 10 روز قابل اعتراض از جانب شاکی در دادگاه کیفری ذی
صالح خواهد بود .265
شعبه هشتم دادیاری دادسرای ناحیه 31) جرایم رایانه ای و فن آوری اطالعا
این تو سامانه اومد واسه من یعنی چی حلا پرونده بسته شده یا باید برم زندان یا جریمه لطفا کمکم کنید

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرونده بسته شده است و به طرف مقابل مهلت اعتراض داده شده است.