حق و حقوق کاری را چطور مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۸۳ #93188556

سلام و ادب
بنده حدود ۵ سال در مجموعه ای کار میکردم. بعضی مواقع قرار داد کتبی بسته میشد. بعضی مواقع خیر.
حق بیمه هم حدود ۳ سال پرداخت شده. در حال حاضر مقداری معوقات از سال ۹۸ و مقداری هم از چند ماهه اول سال ۹۹ باقی مونده که شرکت پرداخت نکرده. که طی سه، چهار ماهه اخیر دائم به من قول پرداخت رو میدادن و پرداخت نکردند.
من حدود دو هفته پیش بهشون گفتم تا حسابم رو تسویه نکنند سرکار نمیرم.
و تا امروز هیچ خبری نشده و منو بلاتکلیف گذاشتند. میخواستم ببینم چکار کنم و قانونی اگر پیگیر بشم به چه صورت هست؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام از طریق اداره کار محل ، اقدام به طرح شکایت کنید

باسلام اولا شما کار اشتباهی کردین چون اونا به راحتی می توانند ترک کار شما را اعلام کنند واگر بیش از روز بگذردشما نمیتوانید از بیمه بیکاری استفاده کنید شما میتوانید با مراجعه به اداره کار وارائه وتقدیم دادخواست به هیئت تشخیص مطالبه کنید

درود برشما
بطورکلی جهت احقاق حق رابطه کارگرو کارفرما میبایست از طریق اداره کار اقدام نمایید ،مانند جلسات دادگاه رویه رسیدگی برپایه مدارک ومستندات میباشد، قرارداد کار، فیش های واریزی بحساب شخص ، سوابق تامین اجتماعی و غیره... میتوانید با استناد به این موارد در خصوص مطالبات معوقه خود دادخواست تنظیم نمایید واثبات انها با توجه به مدارک و دفاعیات شما خواهد بود . ودر صورت دریافت رای تمامی حقوق مطعلقه بر پایه اخرین قرارداد(وپایه حقوق اداره کار) بشما تعلق خواهد گرفت.
لازم به ذکر است اداره کار و امور اجتماعی با توجه به شیوع کرونا سامانه ای را جهت ثبت دادخواست افراد معرفی نموده و دیگر لزومی به مراجعه حضوری نمیباشد (غیر از زمان تشکیل جلسه) . ولازم است جهت ثبت دادخواست به دفاتر پیشخوان مراجعه و ابتدا اهراز هویت شوید.
موفق باشید.

با سلام
با مراجعه به اداره کار نسبت به طرح دعوی جهت احقاق حقوقتان اقدام نمایید .

باسلام
دراداره کاره به طرفیت کارفرما شکایت نموده وقرارداد و فیش حقوقی و واریزی های ماهای قبل را پیوست نماید
واگر بیمه نکرده به اداره تامین اجتماعی گزارش دهید