اگر زوجه مراجعه کند و هیچ اطلاع قبلی نیز نداده باشد و من حضور نداشته باشم تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۷۲ #93082491

سلام.
دادخواست تجویز ازدواج دادم لایحه دادم. قاضی تجدید وقت کرده و زوجه در این مدت قصد سواستفاده کرده و قصد بازگشت به فریب دارد. بنده در ماموریت هستم و اداره ام نیز تایید میکند

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنام خدا،تمکین نیاز به اطلاع زوج ندارد. ولو صوری باشد مجوزی برای ازدواج مجدد زوج ایجاد نمی شود.

در صورت تمکین حکم به ازدواج مجدد نمی دهند.

درود
با مراجعه زوجه و تمکین حکم به ازدواج مجدد نمی دهند.

سلام
می توانید وکیل معرفی کنید.

اگر همسر شما تمکین نماید حکم ازدواج مجدد صادر نمیشود. در صورتی که تمکین موقت بود به اجرای احکام اطلاع دهید.

تمکین فقط ب معنای حضور فیزیکی در محل مشترک زندگی نیست و شامل انجام وظایف زناشویی و زوجیت و... میباشد لذا حتی با حضور ایشان و اثبات عدم انجام وظایف خاصه زوجه حکم ب تجویز مجدد فراش خواهید گرفت