چگونگی عقد قرارداد مشارکت کاری در تاسیس یک باشگاه ورزشی را لطفا توضیح دهید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۶۵ #93071266

با سلام
چنانچه در تاسیس یک باشگاه ورزشی ایده چگونگی انجام و شروع کار از یک فرد و تمامی هزینه های مالی با فرد دیگری باشد آیا این دو نفر شریک کاری یکدیگر به حساب می آیند؟ به گونه ای که اگر هر یک از طرفین در ابتدای این کار حضور نداشت آن باشگاه خاص مدنظر با شرایط فعلی به هیچ عنوان شکل نمیگرفت.

مشاوره حقوقی قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شراکت یا عدم آن بستگی به نوع توافق طرفین دارد ،
چنانچه در قرارداد بر پایه بر رابطه خادم مخدومی باشد ، شراکت منتفی است و قرارداد کار خواهد بود ، ولی چنانچه سرمایه کار و لوازم از یک نفر و ایده ها و یا حتی انجام کار از سوی طرف دیگر قرارداد باشد و حصه هر یک از طرفین مشخص شود شراکت محقق میگردد. بهتر است در قرارداد به نحوه تسویه در پایان مدت قرارداد نیز اشاره گردد که آیا این شراکت صرفا در خصوص در آمد است یا اینکه داخل در سرمایه نیز می باشد.

با سلام بله در این صورت نیز شراکت تحقق پیدا کرده است و در قانون تجارت نیز به صراحت از ذکر شده که که طرفین یک قرارداد دربرخی ز شرکت‌های تجاری می‌توانند تخصص خود را به عنوان آورده خود در شرکت قرار دهند شما نیز عملا می توانید این کار را انجام دهید و ایده خود را به عنوان آورده اولیه قیمت گذاری و در شرکت قرار دهید و آنچه می نویسید و آن قرار داد که می‌بندید به شدت اهمیت دارد و اگر دوست دارید می توانید نگارش قرارداد را بخواهید از شخص حقوقدانی تا برایتان انجام دهد