آیا دادگاه با این شرایط اجازه جدا شدن از این خانواده را به من میدهد ؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۰۰ #93049032

سلام ، خسته نباشید
دختری ۱۸ ساله هستم
میخواهم از خانواده جداشم
پدرم اجازه کار و خارج شدن از خانه به من نمیده
و مادرم از کودکی من رو با به کار بردن حرف های رکیک و زشت مورد ازار و اذیت روحی قرار داده
همینطور حبس زندانی کردن من از کودکی در اتاق
و هربار بحث سر مستقل شدنم شده عمویم مرا تهدید کرده که اگر جدا شوی و جایی تورو بیرون ببینم گردنت رو میزنم ، و همینطور میگن که چه معنی میدهد من زندگی خصوصی داشته باشم حتی داشتن یک اتاق برای خودم هم بیجا است نه تنها من کارت ملی هم ندارم بلکه شناسنامم رو دور از دسترس من گذاشتن

اگر به دادگاه مراجعه کنم برای گرفتن حقم
آیا دادگاه با این شرایط اجازه جدا شدن از این خانواده را به من میدهد ؟ ( البته شکایتی از خانواده نداشته باشم)

مشاوره حقوقی قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به اینکه شما سن ۱۸ سال را گذرانده اید لذا توانید مستقلا زندگی نمایید

سلام و احترام.

مطابق رای وحدت رویه شماره ۳۰ به تاریخ ۱۳۶۴/۱۰/۳هیات عمومی دیوان عالی کشور، اشخاص (چه پسر، چه دختر) پس از رسیدن به سن رشد (۱۸ سال قانونی) کاملا اختیار تمام امور زندگی خود را بر عهده دارند و مستقل به حساب می آیند.
یعنی در صورتی که تمکن مالی داشته باشید می توانید حتی منزل جدا تهیه کرده و جدا از خانواده زندگی نمایند.

همچنین طبق ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی در مورد تهدید:
«هر کس دیگری را به هر نحو به قتل یا ضررهای نفسی و شرافتی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او تهدید کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»
لذا هیچ کس با هر نسبتی نمی تواند دیگری را تهدید نماید.

پیشنهاد می کنم ابتدا سعی کنید با گفتگو و مذاکره اقدام به حل این مشکل نموده اما به یاد داشته باشید که در تمام مراحل زندگی با اعتماد به نفس و محکم قدم بردارید.

با آرزوی موفقیت و سربلندی برای شما