آیا از طریق اجرائیه ثبت اسناد می توان حکم جلب همسرم را بگیرم و اینکه برای اینکار وکالت به برادرم دهم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴,۲۶۲ #93034038

با سلام
آیا از طریق اجرائیه ثبت اسناد می توان حکم جلب همسرم را بگیرم؟
چون جایی خواندم که حکم جلب را تنها از طریق دادگاه می توان برای مهریه گرفت.
لطفا کامل راهنماییم کنید
و اینکه میتونم برای اقدام از طریق اجرای ثبت وکالت مدنی بدم به داداشم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در اجرای ثبت صرفا توقیف اموال و ممنوع الخروجی انجام می شود. حکم جلب صادر نمی شود.
می توانید به برادرتان وکالت کاری در اجرای ثبت بدهید.

آیا از طریق اجرائیه ثبت اسناد می توان حکم جلب همسرم را بگیرم؟
خیر
چون جایی خواندم که حکم جلب را تنها از طریق دادگاه می توان برای مهریه گرفت.
لطفا کامل راهنماییم کنید
و اینکه میتونم برای اقدام از طریق اجرای ثبت وکالت مدنی بدم به داداشم؟
بله

با سلام
شماازطریق اجرای ثبت میتوانید نسبت به توقیف اموال همسرتان اقدام کنید نه جلب وی.
درخصوص اجرای ثبت هم شما میتوانید وکالت کاری به برادرتان بدهید

با توجه به آیین نامه نحوه اجرای اسناد رسمی صدور برگ جلب در اجرای اداره ثبت امکان پذیر نمی باشد و صرفا از طریق دادگستری می توانید برگ جلب اخذ نمایید

اجرای ثبت فقط توقیف اموال است .‌یعنی دراجرای ثبت جلب همسرنداریم .
دراجرای ثبت فقط باید وکیل دادگستری باشد