پیگیری و اثبات استراق سمع چگونه است؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۶۱۱ #93002170

سلام وقت بخیر، من یک دختر ۳۱ ساله، فارغ التحصیل مهندسی کامپیوتر از دانشگاه خواجه نصیر هستم.به خانواده م بابت داشتن وسیله جاسوسی فوق پیشرفته و کنترل تمام وقت من و وسایل شخصیم مشکوک هستم.متاسفانه مدرکی دال بر اثبات این موضوع ندارم(فقط از حرفها و کاهاشون میفهمم که هر جا هستم و هرکاری میکنم،اینها من و محتویات گوشی و لپتاب من رو میبینن و استراق سمع میکنند)، بیشتر در خانه و بدون ارتباط با کسی هستم و گاهی اوقات برای خرید از محله مان، از خونه بیرون میروم.برخی از تعصب خانوادگی من و عقده های روحی روانی اونها سو استفاده کرده و از سال ۹۵ با دادن یک همچین امکاناتی به انها برای دخالت و کنترل های بیجا در زندگی خصوصی من،مشکلات،حقارت ها، دردسر ها و موانع بسیاری برای من به وجود آورده اند.
به پلیس سایبری هم اطلاع دادم که گفتند مربوط به ما نمیشه و شما باید از طریق شرکتهای نرم افزاری این موضوع رو پیگیری کنید.متاسفانه اون شرکتها برای صرفا افراد کاری انجام نمیدن و هزینه انجام کارشان برای سازمانها و ...هم بسیار زیاد است و بعید میدونم با امکانات اونها بشه وسیله های بسیار پیشرفته این جاسوس ها رو اثبات کرد.
خواستم برای پیگیری و اثبات جرم اینها من رو راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی استراق سمع
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام فاقد وصف مجرمانه می باشد.

موضوع فاقد وصف کیفری است.

بادرودوسلام فاقد وصف مجرمانه می باشد.

سلام به نظر فاقد وصف کیفری است

با سلام
در حال حاضر از نظر قانونی جرمی اتفاق نیافتاده. ولی می توانید با کارشناسان پلیس فتا در ارتباط باشید و از آنها راهنمایی بگیرید.

چنین موضوعی قابلیت پیگیری قضایی ندارد

با سلام
این مسئله در قانون جرم انگاری نشده ولی اگر مطمئن هستید ازادعا خودتون میتوانید باارسال اظهارنامه ایشان را آگاه کنید