دادخواست استفاده از خیار تدلیس تحت چه عنوانی میباشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۸۱ #92914281

سلام
متن صلحنامه ای حدود ۸ سال پیش تنظیم شد، بدین صورت که از ماترک مرحوم پدر بنده قطعه زمین باقیمانده به برادرم برسد، در دوطرف زمین، زمین من و خواهرم وجود داشته که توسط مبایعه نامه از پدرم خریداری شده بود، چون ما زمین رو تصرف نکرده بودیم برادرم با فریب دادن ما اول اقدام به اخذ امضا و سپس اقدام به جدا کردن زمینمون کرده و مابقی زمین رو ماترک اعلام کرد. در روز امضا هم به ما گفت نباید هیچکس همراهتون بیاد و نسخه ای به ما نداد. همچنین اون روز هم ادعا کرد که این مربوط به وصیت پدر راجع به خونست(بخشیدن سهم اعیانی به برادرم) حدود ۳ ماه پیش زمین‌ها مون رو متر کردیم متوجه شدیم که طبق مبایعه نامه هر کدوم ۵۰۰ متر کمتر از ۱۵۰۰ داریم. موضوع رو که مطرح کردیم گفتن زمین هاتون همون بوده و شما امضا کردید که سهم تون رو دادید به برادرتون دیگه هم زمینی موجود نیست.
آیا این مصداق فریب هست؟
چطوری شکایت کنیم؟
با توجه به اینکه این مدت گذشته و زمین ها سند ندارن میشه کاری کرد؟
تحت چه عنوانی دادخواست بدیم؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر امضاء کردید ملتزم به آن هستید و کاری نمی شود کرد

سلام و درود
دادخواست ابطال صلح نامه میتونید بدید و با دلایل اثباتی و ادله قانونی بی اعتباری آن را اثبات کنید.
موفق باشید.