آیا میشه از این شخص بابت مهریه در دادگاه شکایت کنم و مشکلم حل بشه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۵۵ #92894735

سلام و خسته نباشید، سه سال میگذرد از همسر ثابقم طلاق گرفتم که داداگاه مهریه منو قسط بندی کرد، اون هم بخاطر نیرنگ های مختلف طرف مقابلم چون نتونستم ثابت کنم که به میزان سکهایه من نقدی و غیر نقدی دارایی داره اما داره طفره میره چرا که هر دارایی که دارایه سند بود به اسم مادر یا پدر ثبت شده بود و نقدی هم به حساب پدرش ریخته شده بود بخاطر همین نتونستم ثابت کنم خلاصه الان برای طرف مقابلم که سه روز پیش قست سوم مهریم بود و باید پرداخت میکرد که اینکارو نکرده هنوز و جواب تلفن و پیام منو هم نمیده و شخص خودش هم در دسترس من نیست من باید بطور قانونی چیکار کنم برای گرفتم مهریم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت بخیر جهت درخواست جلب اقدام کنید

درصورت عدم پرداخت هریک ازاقساط بامراجعه به اجرای احکام درخواست جلب نمایید

سلام
می توانید حکم جلب ایشان را گرفته و مستند به بند ۱۸ قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی کد ملی ایشان را توقیف کرده تا در مضیقه دین شما را پرداخت کنند .

نسبت به اخذ جلب و یا ممنوع الخدماتی از طریق اجرای احکام اقدام نمایید

می توانید حکم جلب بگیرید.

درود
شما میتوانید حکم جلب وی را بگیرید

بادرودوسلام نسبت به حکم جلب وی اقدام نمایید.