عبارت " خانه را روی سرت خراب میکنم و از تو انتقام میگیرم" آیا تهدید محسوب میشود؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۸۶ #92632313

با سلام
همسر بنده به من پیامک داده و متن پیامکش این است: " خانه را روی سر تو و خانواده‌ات خراب میکنم.طوری پدرتو درمیارم که تا آخر عمرت هروقت اسم منو شنیدی مثل سگ زوزه بکشی و زار بزنی. خوب منو میشناسی چطور آدمی هستم و بدجوری انتقام میگیرم منتها از راه قانون پدرت رو درمیارم تا درس عبرت بشه برات"
ایشان قبلا بنده را تهدید به اسیدپاشی کرده بود و من متاسفانه در شورای حل اختلاف رضایت دادم. حالا در قالب پیامک سعی در ایجاد رعب و وحشت در بنده دارد. ولی برای اینکه پیامکش تهدیدآمیز محسوب نشود در پایان پیام از قانون هم اسم آورده!
در حالیکه از طریق قانون چنین عملی که باعث ایجاد رعب و وحشت از شنیدن اسم ایشان شود ،وجود ندارد.
آیا من می‌توانم با استناد به پیامک ایشان و با توجه به اینکه قبلا هم مرا تهدید به اسیدپاشی کرده بود، ازیشان به جرم تهدید شکایت کنم؟چون واقعا باعث خوف ضرر جانی در من شده.

مشاوره حقوقی تهدید
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام. می توانید، تحت عنوان تهدید ازایشان شکایت کنید.

با سلام
بعنوان تهدید علیه او باستناد این پیامک اقامه دعوا نمایید

با سلام
بعنوان تهدید میتوانید علیه او باستناد این پیامک اقامه دعوا نمایید

باسلام بله میتوانید علیه ایشان شکواییه مبنی بر تهدید به استناد پیامک تنظیم و به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید.

با سلام
بله تهدید است و میتوان شکایت کرد

با درود تحت عنوان تهدید شکایت کنید

با سلام بعنوان تهدید میتوانید علیه او باستناد این پیامک اقامه دعوا نمایید