با تصادف با خودروی پارک شده، چگونه مطالبه خسارت نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۸۰ #92519179

خودروی بنده در پارک بوده حوالی صبح خودرویی با ماشین بنده که در پارک بوده تصادف میکند و حدودا ۴ میلیون خسارت وارد میکند
دوربین مداربسته بانک هم احتمالا از صحنه تصویر داشته باشد ولی به بنده ارایه ندادند
چگونه میتوانم شکایت کنم؟؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در ابتدا اقدام به طرح شکایت نمایید و پس از آن مرجع قضایی اقدام به بررسی فیلم دوربین مداربسته خواهد نمود

باسلام، بانکها و موسسات و... بدون تقاصای مراجع قضایی نسخه ایی از فیلم مداربسته را تحویل شخص نمی دهند لذا شما ابتدائا شکایت مطرح کنید و سپس با در دست داشتن نامه دادسرا به بانک مربوطه مراجعه کنید تا نسخه ایی از فیلم را در احتبار شما قرار دهند

شما باید ابتدا شکایت نمایید در دادسرا و تقاضای دریافت فیلم بانک را بنمایید تا با بررسی ان خودرو و راننده متخلف مشخص گردد