احضار تلفنی وزارت اطلاعات با تهدید است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷,۷۵۲ #92486

با سلام ، سوال من ربطی به موضوع ندارد
از طرف وزارت اطلاعات شهری که ساکن هستم احضار شدم و تهدید کردن که اگه فردا ساعت ۱۰ صبح نرم اقدام دیگری میکنند . ایا به احضار تلفنی باید توجه کرد

مشاوره حقوقی اختلاس
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است که موضوع را حضورا پیگیری کنید

سلام با وزارت اطلاعات تماس بگیرید

با درود..
در اینخصوص معـمولا اداره اطلاعات با شـماره بدون اعداد و رقم تماس می گیرند، در اینصورت لازمست با مراجعـه حضـوری از صحت و سقم موضـوع مطلع شـوید..

باستاد خبری وزارت اطلاعات تماس گرفته و پیگیری کنید کسب را تلفنی تهدید نمیکند اداره اطلاعات

خیر شاید فردی قصد اذیت شما را داشته باشد. لذا میتوانید مراتب را به وزارت اطلاعات گزارش دهید و مطمئین باشید وزارت اطلاعات کسی را تهدید نخواهد کرد.