بابت خسارت دادگاه حقی برای من قائل نبود چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۲۶ #92341133

سلام وقت بخیر . از بنده بابت یک پرونده حقوقی شکایت شد پس از بررسی پرونده و گرفتن رای قطعی بنده بی گناه شناخته شدم اما بابت گرفتن وکیل و هزینه دادرسی به من ضرر و زیان وارد شد . بابت این موضوع از طرف مقابل شکایت حقوقی کردم جهت جبران ضرر و زیان وارد شده به من . پس از کش و قوس های دادگاه بعد یک سال نیم بر بی حقی بنده رای صادر شده .نمی دونم والله چطور برای پرونده من داوری شده . قرار داد با وکیلم در پرونده بوده هزینه پرداخت و کارشناسی هم در پرونده بوده . ولی قاضای اذعان کرده که وکیل شما تمبری که باطل کرده با قرار دادی که از شما پول دریافت کرده مطابقت نداره . حتی یک ریال هم بابت خسارت دادگاه حقی برای من قائل نبود نمی دونم چه باید بکنم .

مشاوره حقوقی قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با توجه به اینکه رای بر بی حقی شما صادر شده است و شما در پرونده حاکم نشده آید به تبع آن هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل و هزینه کارشناسی قاضی برای شما در نظر نگرفته است و اگر حاکم می شدید حق الوکاله به اندازه تعرفه کانون وکلا برایتان در نظر می گرفت

با سلام،حق الوکاله وکیل به میزان تعرفه قابل مطالبه است.

سلام حق الوکاله وکیل طبق تعرفه و میزانی که تمبر باطل شده پرداخت می گردد

اگر حق الوکاله بیش از تعرفه باشد قابل مطالبه نیست

اگر در وکالت نامه (ثبت در پرونده) حق الوکاله کمتر از تعرفه باشد همان مبلغ قید شده در وکالتنامه را بابت دریافت هزینه ها ملاک قرار میدهند ولی اگر مبلغ قید شده در وکالتنامه بیشتر از تعرفه باشد، دادگاه صرفا و فقط به میزان تعرفه، طرف مقابل را محکوم به پرداخت حق الوکاله مطابق تعرفه خواهد دانست، نه بیشتر..

با سلام
آنچه مورد حکم دادگاه واقع میشود حق الوکاله برابر با تعرفه خواهد بود و البته در صورتیکه دادگاه مسبب ورود ضرر را طرف مقابل تشخیص دهد.

با سلام حق الوکاله مطابق با تمبر وکیل و قرارداد شما قابل مطالبه است.