دریافت وجه سفته به چه صورت است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۹۴ #92133339

سلام من از یک نفر که بازنشسته دولت میباشد ۵۰ میلیون سفته دارم واخواستم کردم حقوقش را هم بستم الان این بابا میتونه درخواست اعسار بده با اینکه خانومشم کارمند هست سفته را سه سال پیش بهم داده لطفا راهنمایی کنید من چه جوری پولما بگیرم و چقد حساب میشه ۵۰ تومن سه سال پش دادم پولیم که دادم از بانک وام گرفتم برای کاری نشد به من گفت و اما بده تا من قسطش را بدم الان قسطها هم افتاده گردنم اما الان فقط میخام رو سفته اقدام کنم ممنون

مشاوره حقوقی سفته
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه توانایی پرداخت نداشته باشند می توانند دادخواست اعسار بدهند
کارمندی خانم ایشان ارتباطی با موضوع ندارد

با درود اگر توانایی پرداخت نباشد می‌توان اعسار داد

سلام ، با آروزی بهروزی برای شما ، اگه اموالی نداره می‌تونه درخواست اعسار بده

بله میتواند دادخواست اعسار را تقدیم دادگاه نماید و در صورت داشتن شهود قابل اثبات خواهد بود

سلام دادخواست مطالبه وجه سفته دهید و در صورت محکومیت ایشان می توانند دادخواست اعسار داده و در صورت تشخیص قاضی حکم اعسار صادر خواهد شد.

سلام. شما میتونید خیلی ساده دادخواست مطالبه وجه سفته رو بکنید ولی اینکه خانمش کارمند هست ربطی به بدهی شوهرش نداره

سلام
با تقدیم دادخواست حقوقی اقامه دعوی کنید تا دستور پرداخت وجه سفته توسط دادگاه صادر شود