حقوق خود را چطور مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۹ #92093381

سلام من در واحدی مشغول به کار هستم و به صورت نوبت کاری ۱۲ ساعت کار میکنم اما داخل فیش حقوقی برای من تضافه کاری رد میکنن چجوری میتونم فیش رو بررسی کنم که عایا این حق رو درست میدن یا خیر؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تا ۸ ساعت کار در روز مطابق با قانون است و مازاد بر آن اضافه کاری است

بادرود مازاد بر ۸ ساعت اضافه کاری محسوب می‌شود

با سلام و احترام
شما می تونید ساعت موظفی هر ماه را مشخص کنید مازاد بر آن اضافه کار محسوب می شود .
مثلا در ماه ۳۰ روزه که ۴ روز آن جمعه و تعطیل می باشد موظفی شما ۲۶*۷.۳۳ می باشد حدود ۱۹۱ ساعت مازاد بر این ساعت اضافه کاری محسوب می گردد
و راه ساده تر اینکه کارکرد بیشتر از ۴۴ ساعت در هفته اضافه کاری محسوب می گردد

باسلام
دوست عزیز یک کارگر روزانه ۸ ساعت کار میکند و مازاد بر آن اضافه کاری محسوب میشود .

باسلام
مبنای قانونکار ۷ساعت ودقیقه ۲۰است بقیه اضافه کاری است