آیا با در دست داشتن این حکم میتوانم مجددا پرونده بیمه بیکاری را به راه بیندازم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۷ #91964027

با سلام
درخواست بیمه بیکاری داشتم و همه مدارک و اقدامات را انجام دادم در سامانه مربوطه ( سامانه سابک ) اداره کار درخواست را پذیرفته اما اداره بیمه اشاره کرده که با توجه به اینکه بیمه از کد پیمانکاری رد شده است درخواست بیمه بیکاری رد میشود. به اداره کار شهرستان اعتراض کردم آنها نیز گفتند به استناد حرف اداره بیمه که کار شما پیمانکاری و پروژه است درخواست را قبول نمیکنیم و به اداره کار استان تهران میفرستیم، اداره کار استان نیز به استناد اینکه بیمه بنده از کد پیمانکاری رد شد و پروژه عمرانی محصوب می شود درخواست بیمه بیکاری را "رد درخواست" زد. چون نوع کار من دفتر مرکزی بود بنده پیگیر شدم و متوجه شدم که کارفرمایم بیمه بنده را اشتباه رد کرده است. حال سوال این است اگر بنده تحت عنوان دیگری غیر از بیمه بیکاری از کارفرمایم شکایت کنم و از اداره کار حکم بگیرم که نوع کار بنده دفتر مرکزی بوده است. آیا با در دست داشتن این حکم میتوانم مجددا پرونده بیمه بیکاری را به راه بیندازم؟ (آیا اگر زمان بگذرد تا حکم دفتر مرکزی بودن بگیرم آنگاه زمان اعتراض به پرونده بیمه بیکاری منقضی میشود؟)

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای سازمان تامین اجتماعی مهم نیست شما کارتان چی بوده یا چی هست اگر چنانچه حق بیمه شما از طریق خود شرکت واریز می گردید شما مشمول دریافت بیمه بیکاری بودید و اگر چنانچه با استفاده از قراردادهای پیمانکاری واریز گردیده شما مشمول دریافت بیمه بیکاری نخواهید شد