تهدید به پخش عکس خصوصی و مستحجن چقدر مجازات دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۴,۸۱۲ #91898

با سلام
من چند وقت پیش از طریق تلگرام با پسری دوست شدم و بعد از گذشت قضیه های بهش اعتماد کردم
از روی بی تجربگی و نادانی بود
بعد از رد و بدل کردنی یه سری عکس ها و عکس های مستحجن از پایین تنه که نیمی از صورتم پیداس و داشتن چت نامشروع با این شخص
فهمیدم که عکسهایی که می‌فرستاد برای شخص دیگری بود و خودش نبود
بعد از اینکه فهمیدم خاستم ولش کنم و بلاکش کردم
بعد از کمی پیام دادن از طریق تلگرام
بهم یه پیام داد بیا عکسات رو ببین
رفتم و دیدم هر چی عکس که از اول براش فرستاده بودم رو سیو کرده بود
بعد از کمی فحش دادن و تهدید ازم پول خواست ولی چون نداشتم بیخیال شد

چند وقت بعد با یه اکانت جعلی رفتم پیویش و دیدم داره از عکس های من استفاده می‌کنه
و وقتی بهش زنگ زدم فهمیدم با ۵ نفر یا بیشتر چت می‌کرده توسط عکسام

اگه من از ایشون شکایت کنم آیا خودمم توی دردسر میفتم به جرم پخش عوامل مستحجن چون من فقط برای یه نفر فرستادم

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در صورت شکایت از طرف شما میتوانید پیگیری کنید ولی به دلیل اینکه سوال میشود که این عکس ها منشاء آن از کجا بوده و اگر رابطه نامشروع اثبات شود مجازات شلاق خواهد داشت.