آیا زوج قانونا باید حتما در مرکز استان منزل تهیه کند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۳۶ #91798430

با سلام اگر حق تعیین محل منزل سکونت با زوج باشد و پدر و مادر زوجه در مرکز استان سکونت داشته باشند ایا زوج باید حتما باید در مرکز استان منزل تهیه کند؟
چون میگند باید منزل در شان زوجه باشد

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر چنین الزامی وجود ندارد.

خیر
اگر اختیار تعیین محل سکونت با زوجه نباشد زوج مخیر است در هر مکانی با تهیه منزل مناسب اقدام کند

سلام خیر صرفا منزل عرفا باید در شان همسر باشد و محل معینی الزاما تعیین نشده است

باسلام زمانی تعیین مسکن بازوج باشد وی می تواند هرجاشد مسکن جهت سکونت زوجه تهیه ولی باید آن مسکن درشان زوجه باشد .

سلام
خیر. سکونت در خارج از مرکز استان، عرفا خلاف شان زوجه تلقی نمی شود.

با سلام
خیر! چنین اجباری وجود ندارد.
منظور از شان زوجه؛ شخصیت و شرایط اجتماعی زوجه میباشد و منزل مورد سکونت که از سوی زوج انتخاب می گردد باید دارای شرایط و امکانات رفاهی مناسب در شان زوجه باشد. نه اینکه حتما در محل زندگی پدر و مادر و زوجه باشد...

با سلام
طبق ماده ۱۱۱۴ قانون مدنی زن باید در منزلی که شوهر تعیین می کند سکنی نماید ، مگر آنکه اختیار تعیین منزل به زن داده شده باشد.
و البته شایان ذکر است که محل زندگی مشترک باید متناسب با زندگی و نیازهای خانواده باشد و به قصد اضرار و ایذاء صورت نگیرد واگر نه دادگاه تصمیم لازم را در حل اختلاف می گیرد .