آیا امکان داره بعد از پرداخت چک من از دست او آقا شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۸۰ #91748124

سلام بنده چند سال پیش به آقایی ۲۵۰ میلیون برا سال ۹۱ و ۹۷ چک داده ام بصورت امانت که طی فاکتور به من بار داده و من خورد خورد تمام پولها را به حسابش واریز کردم و چون اعتماد کردم چک‌ها پیشش ماند اما برگشت زد و حکم گرفت و قطعی شد که باید چک را پاس کنم و قاضی فیش واریزی مرا سند قرار نداد و کارشناسی نکرد

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
حتما تقاضای کارشناس رسمی در امور حسابداری و حسابرسی نمایید در صورت نبودن مدارکی دال بر بدهیهایی بجز مواردی که اشاره کرده اید کلیه ارقام واریزی شما از مبلغ بدهی کسر خواهد شد. در صورت لزوم اقدام به اخذ مشاوره با رعایت ضوابط بنیاد نمایید.

ابتدا دادخواست تجدید نظر خواهی مطرح کنید
ممکن است رای نقص شود

اما اگر در تجدید نظر نیز رای بدوی تایید شد
میتوانید به استناد فیش های واریزی طی این مدت دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید.

اگر مدرکی دارید که چک امانی بوده است .میتوانید شکایت خیانت در امانت نیز مطرح کنید

با سلام. به اتهام خیانت در امانت علیه ایشان شکایت کنید.

با سلام
فبش های واریزی خود مدرکی بر پرداخت دین شما بوده و در صورت داشتن فرجه قانونی برای تجدید نظر میتوانید با استناد به فیش واریزی اقدام به دفاع و تجدید نظر خواهی نمایید