در مسیر جدایی زوجه برای مادر زوج دادخواست الزام به تنظیم سند بدهد میتواند صاحب یک دانگ بشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۳ #91589150

با سلام و خسته نباشید اگر در شرط ضمن عقد تعهد گرفته شود که اگر زوج یا مادر زوج خانه ای در آینده بخرد یا بسازد یک دانگ از آن را باید به زوجه بدهد و هیچ مهلت اجرایی یا پلاک ثبتی و ارزش ریالی در آن شرط درج نشده باشد و در مسیر جدایی زوجه برای مادر زوج دادخواست الزام به تنظیم سند بدهد میتواند صاحب یک دانگ بشود یا خیر؟همچین شرطی اصلا اعتباری دارد؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتیکه مادر زوج توافق را تایید نموده باشد امکان این موضوع وجود دارد.

سلام
اگر ذیل این توافق را مادر همسرتان امضاء نموده اند میتوانید الزام ایشان به انجام تعهد را بخواهید.

سلام
شرط مزبور مستند به ماده ۱۰ قانون مدنی دارای اعتبار می باشد
چنانچه توافق مزبور در سند نکاحیه مورد تایید مادر نیز واقع شده باشد زوجه می تواند اقدام به تنظیم دادخواست نماید

تا قبل از جاری شدن صیغه طلاق عرفا ،شرعا و قانونا زوجین کماکان همسر هم خواهند بود و شروط ضمن عقد نکاح به قوت خود پابرجا است
توافق چنین شرطی فاقد اشکال و بلامانع است (اعتبار دارد)