چه مواردی مشمول ماده ۷۴ آیین نامه اجرای اسناد خواهد شد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۶۴ #91392023

با سلام
با اینکه مطابق ماده ۹۶ اجرای احکام و همچنین ماده ۸۳ آیین نامه اجرا یک چهارم از حقوقم هر ماهه کسر میشود (بابت مهریه)اخیرا ثبت اسناد نامه ایی به اداره ما فرستاده که به استناد ماده ۷۴ آیین نامه تمامی پاداش و عیدی مدیون را به صورت کامل بازداشت و به حساب ثبت واریز نمایند. یعنی هم کسر حقوق شدم و هم این موارد را به صورت کامل از بنده بگیرند .
وکلای گرامی آیا این موارد را میتوان به صورت کامل بازداشت نمود.؟

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنام خدا،طبق قانون فقط حقوق و مزایای کارکنان دولت قابل توقیف است و سایر دریافتی‌های آنان مثل عائله‌مندی و اضافه‌کاری و ماموریت قابل توقیف نیست.

سلام
مطابق قانون یک چهارم حقوق قابل کسراست حال برفرض که عیدی وپاداش راجزءحقوق بدانیم یک چهارم آن قابل توقیف است

مطابق نظریه شماره ۷/۵۵۴ اداره حقوقی قوه قضاییه :
از مجموع دریافتی‌های مستخدم و آنچه مربوط به کار و فعالیت بیش از حد تکلیف و وظایف قانونی باشد مانند اضافه کار، حق التدریس، حق التالیف و غیره و همچنین وجوهی که وزارتخانه یا سازمان مزبور علاوه بر دریافتی ماهانه مستخدم مانند پاداش و عیدی و کمک خواروبار و غیره به او می‌پردازند، جزء مزایای مستمر یا غیر‌مستمر نبوده و در نتیجه بابت بدهی کسر نمی‌شوند؛ اما فوق‌العاده شغل مثل بدی آب و هوا، سختی کار بابت بدهی کسر می‌شود

خیر عیدی و پاداش توقیف نمی شود.

درود
عیدی قابل توقیف نیست.

با سلام بله هر زمانی هر دارایی که از شما بدست بیارن می تونند بازداشت کنند ‌و بابت طلبشون محاسبه بشه تا زمانی که بطور کامل طلب پرداخت شود

خیر عیدی مشمول حقوق و مزایای مستمروسازمانی نیست که قابل توقیف باشد.رجوع شو به نظریه مشورتی اداره کل حقوقی ۵۵۴/۷_۱۳۷۳/۲/۱