اگر وثیقه بگذارم و خارج شوم اما برنگردم چه اتفاقی رخ می‌دهد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۶۲۶ #91174434

سلام خسته نباشید
من دانشجو هستم و میخواهم وثیقه بگذارم و از کشور خارج شوم اما برنگردم
در این صورت چه عواقبی منو تهدید میکنه؟ در صورت گرفتن اقامت موقت یا دائم میتونم به ایران برگردم؟

مشاوره حقوقی مهاجرت کاری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
وثیثه به نفع دولت ضبط می شود.

بنام خدا
باسلام
بنا بر اون تعهد ۱۰ روزه معرفی خود به سازمان نظام وظیفه ./که امضا نمودین قبل از خروج{وثیقه شما به نفع دولت ظبط میگردد}}
و سوال بعدی شما./ بله شما میتوانید به ایران برگردین
منتها چنانچه در خارج از کشور دانشجو باشین بعد از گذشت ۲ سال میتوانید اقدام به خرید سربازی خود کنید
که در این امر به شخص مورد اعتماد وکالت داده تا کار شمارا پیگری نماییند./
پیشنهاد میگردد تقاضای تابعیت مضاعف فرمایید./ تقاضای ترک تابعیت پیشنهاد نمیگردد./گرچه به نظر میرسد سن قانونی ترک تابعیت ایران را ندارین./
و بعد از سپری شدن قانون گذرنامه ان کشور به نطر میرسد۶سال
به شما پاسپورت ان کشور را دهند./
که به راحتی به عنوان شهروند یک کشور خارجی و با ان پاسپورت ان کشور خارجی رفت و امد نمایید در ایران./

با کمال اظهار ادب واحترام

با سلام
وثیقه شما ضبط میگردد

با سلام در وثیقه مدت مشخص می شود در صورت عدم تمدید و گذشتن آن تاریخ ملک به نفع دولت جمع آوری و ضبط می گردد .

وثیقه شما به نفع دولت ضبط میشود جهت بازگشت اگر پناهنده کشور دیگری نشوید مشکلی نخواهید داشت

با سلام
وثیقه شما به نفع دولت ضبط خواهد شد و در خصوص بازگشت دوباره به ایران به مشکل برخواهید خورد

درود
اگر برنگردید وثیفه را دولت به نفع خود ضبط می کند