مهاجرت و پناهندگی چگونه است؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۱,۸۴۴ #58498187

سلام بنده سرباز فراری هستم و میخوام با قاچاق بر برم ترکیه راهی هس پناهندگی بگیرم سره همین سربازی

مشاوره حقوقی مهاجرت کاری
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
۱- اخذ پناهندگی در ترکیه مانند اروپا به سادگی انجام نمی‌شود. چرا که اساسا کشور ترکیه کشوری ضعیف است و در زمره کشورهای مهاجرپذیر قرار ندارد.
۲- در هیچ کجای دنیا به فراریان از خدمت پناهندگی نمی‌دهند.
۳- حتی اگر دو مورد بالا را در نظر نگیریم، باز هم چنین کاری به شما توصیه نمی‌شود.

باسلام ابدا توصیه نمیگردد

طبیعتا چنین راهی قانون نبوده و توصیه نمی شود...

با عرض سلام

مصداق کار شما از چاله به چاه افتادن است
ابتدا امکان دستگیری لب مرز ایران میباشد
دوما امکان کشته شدن شما بعد از مرز بسیار محتمل است همانگونه که اخبار موثق زیادی در این باب داریم
سوما با تمام این خطرات اگر رسیدید وضعیتی مشابه با تبعه های داخل ایران دارید

با سلام بهتر است قانونی و با وثیقه از کشورخارج شوید

شما در کشور ثالث با چند مشکل عمده مواجه خواهید بود اول اینکه مدارک هویتی و پاسپورت ندارید مدارک خروج ندارید و در نهایت به دلیل عدم وجود مدارک دیپورت میشوید با این حال میتوانید با وکلای مهاجرت کشور مقصد مشورت کنید تا راه بهتری به شما پیشنهاد شود

راه قانونی را انتخاب نمایید..