انگشترو پس نمیده مدرک هم ندارم چکار میتونم انجام بدم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۷۷ #91148716

سلام
من یکسال قبل منزلی را با شخصی قولنامه کردم و بجای مبلغ رهن انگشتر خودم و گرو دادم بهش حالا که منزل و تخلیه کردم این اقا زده زیر همه چیز و انگشترو پس نمیده مدرک هم ندارم چکار میتونم انجام بدم ؟ اگه سه تا شاهد ردیف کنم میتونم مدعی بشم ممنونم خیلی عجله دارم

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر شاهد دارید میتونید به استناد شهادتشون اقدام کنید

با درودـ.

تنـها راهکار قانونی، در صورت داشـتن گواه و شاهد در اینخصوص می توانید دادخواست استرداد مال امانی مطرح نمایید..

شاهد باید آنچه را که دیده شهادت دهد ، اگر شهود دارید استرداد مال را دادخواست دهید

شهادت شهود از جمله ادله شرعی اثبات دعواست ولی قابل جرح توسط طرف مقابل.

با درود
دادخواست الزام به استرداد ودیعه سپرده شده تنظیم‌ نمایید و شهادت شهود و گرفتن استشهادیه را بعنوان دلیل ضمیمه دادخواست نمایید.

باسلام
بایددراجاره نامه قیدمیشدالان میتوانیدباارسال اظهرنامه مطالبه نماییدباقیداجل تحویل وخسارت تاخیرتادیه

باید بتونید با مدرک و استندا به ان گفته خودتون رو اثبات کنید شاهد هم باید واقعی باشه نه اینکه ردیفش کنید!