سوء پیشینه بابت سرقت را چه طور می توانم پاک کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۲۰ #91119390

با سلام سال ۹۴ به جرم سرقت گوشی تلفن همراه قاضی۳ماه حبس و ۳۰ ضربه شلاق به من داد و موقع اجرای حکم قطعی مسئول اجرای احکام شلاق رو حذف کرد و حبس رو کرد یه ماه بعد از گذشت تقریبا۳۱ روز آزادی مشروط خورده و از زندان آزاد شدم سوالم اینه برای سوپیشینه پارسال اقدام کردم و گرفتم تو جوابش زده بودن سوء پیشینه داشتم تا کی این سوپیشینه وجود دارد؟ چون برای هر کاری میرم سوپیشینه میخواهند و اینکه میگویند اگه برای همون دادسرا پیش معاون دادستان میتواند برات درستش کند ممنون اگه راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی سرقت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. به اجرای احکام مورد نظر مراجعه نمایید.

سوپیشینه موثر محسوب نشده و در صورت استعلام خود فرد نباید در سوپیشنه چیزی نوشته شود،ولی سوپیشنه غیر موثر است و مادام العمر در استعلامات دولتی نشان داده می شود

مورد فوق سوءپیشنه موثر کیفری محسوب نشده و چنانچه در استعلامات به عنوان موثر درج شده است می توانید به پلیس +10 مراجعه نمایید.