مهریه از سهم الارث زوج چگونه است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۱۶ #91004710

با سلام
آیا برای مطالبه مهریه میتوان سهم الارث زوج را که از اموال پدرش به ارث میبرد را توقیف کرد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله قابلیت توقیف دارد

در صورتی که ارثیه به مالکیت زوج درامده باشد قابل توقیف خواهد بود

سلام،از اصطلاح * به ارث میبرد * استفاده نموده اید،اگر میخواهید قبل از فوت پدر همسرتان نسبت به توقیف میزان سهم ایشان اقدام نمایید،این امر شدنی نیست،اما اگر پدر همسر فوت شده یاشند و سهم الارثی متصور باشد،میتوان توقیف نمود.

باسلام
بله درصورت فوت پدر میشود سهم الارث زوج رابابت مطالبه مهریه توقیف کرد

سلام
می توانید سهم ارث را که به نامش شده برای مطالبه مهریه توقیف کنید

سلام بله سهم الارث زوج پس از فوت پدر یا مادر قابل توقیف است

سهم الارث و هرانچه در حدود دارایی ایشون و در انحصار و اختیار ایشون هست جهت اخذ مهریه قابل توقیف میباشد