آیا شوهر بعد از طلاق میتواند از زوجه خود بخاطر خیانت شکایت کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶,۰۳۴ #90561390

آیا شوهر میتواند از زوجه بعد از طلاق بخواهد برای ازمایش و تست به دادگاه شکایت کند یا چون طلاق صورت گرفته امکان پذیر نیست

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با تحقق طلاق رابطه زوجیت زایل شده و طرفیت تعهد و الزامی نسبت به هم ندارند و لذا موضوع منتفی است

سلام
با توجه به اینکه بعد از طلاق دیگر رابطه سببی میان زوج و زوجه وجود ندارد لذا امکان شکایت از جانب زوج منتفی می باشد.

برای طرح شکایت و یا طرح دادخواست می بایست سمت داشته باشد در خصوص سوال شما با توجه به پایان یافتن زوجیت دیگر شوهر هیچ‌گونه سمتی برای طرح دعوی علیه زوجه سابق خویش را ندارد

بعد از طلاق زوج و زوجه نسبت به یکدیگر هیچ حق و تکلیفی ندارند و بنابر این حق هرگونه شکایتی از هردوطرف مطلقا سلب میگردد

سلام
بعد از طلاق رابطه زوجیت منتفی ست و طرفین نسبت به یکدیگر تعهدات و الزاماتی ندارند.