آیا زن برای شرکت در کنکور و ادامه تحصیل نیاز به اذن شوهر دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۵۹ #90425832

با سلام
آیا درصورتی که شوهر یک خانم با ادامه تحصیل همسرش مخالف باشد، آن خانم اجازه شرکت در کنکور کارشناسی ارشد و ادامه تحصیل دارد؟

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مخالفت با حق تحصیل زوجه نیازمند ارائه دلایل محکمه پسند است

سلام بله استغال و تحصیل زوجه باید با موافقت همسر باشد که در صورت بروز اختلاف میتوانید از طریق دادگاه جهت اجازه آن اقدام نمایید !

باسلام
شوهر زمانی میتواند از ادامه تحصیل زوجه ممانعت نماید که در شروط ضمن عقد ایشان را از تحصیل منع نموده باشد

اگر دلیل معقولی داشته باشن خیر
بستگی به شرایط ان دارد و اصولا بهتر است این مسائل بین خودتان حل شود

با سلام
اولا تحصیل از حقوق عامه افراد جامعه است ومنع ان نیاز به تصریح قانون دارد
ثانیااشتغال به تحصیل از عناوین اشتغال به حرفه وشغل نبوده وخروج موضوعی دارد
ثالثااگر اشتغال زوجه به تحصیل مغایر با تمکین وی از زوج باشد زوجه میتواند دادخواست الزام به تمکین را درخواست نماید واگر ثابت کند که اشتغال به تحصیل زوجه منجر به این امر خواهد شد که زوجه به تکالیف زناشویی خود عمل نکند میتوان نشوز زوجه را ثابت نماید