میتواند از من بخاطر تهدید کردن خواهرش به مرگ شکایت کند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۸۸ #90391513

من با همسرم بخاطر مشکلات مالی در حال نزاع لفظی بودیم و همسرم از انجاییکه میداند خط قرمز من حجاب است گفت که دیگر حاضر نیست چادر سر بکند. و من تهدید کردم که اگر روزی بیرون بدون چادر ببینمش او را میکشم. البته فقط قصدم ترساندن او بود. برادر خانومم که پشت در خانه بود و من نمیدانستم در انتهای نزاع من و خانومم صدای مرا ضبط کرده و به داخل خانه امد و با من درگیر شد و بازوی من را کبود و فحاشی نمود و در حضور همسر و فرزند پنج ساله ام مرا تهدید به کشتن با چاقو کرد در صورتیکه من مدام میگفتم نمیخواهم جلوی بچه با تو درگیر شوم اما او توهین و ضرب و شتم میکرد و مرا میخواست از خانه خودم بیرون کند که با تماس من با پلیس دست خانوم من را گرفت و به اجبار با خود برد..من از برادر خانومم شکایت کردم.ایا او هم میتواند از من بخاطر تهدید کردن خواهرش به مرگ شکایت کند؟به نظر شما چه کسی مقصر است و در دادگاه محکوم میشود؟ممنون

مشاوره حقوقی تهدید
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر امکان شکایت برای ایشان وجود ندارد.

درود
برادر خانم شما ذی سمت نمی باشد در نتیجه چنین حقی را ندارد

باسلام
خیر برادر خانم شما سمتی برای طرح شکایت ندارد

با درود خیر ایشان ذی سمت نمی‌باشند

"با سلام"
خیر قابل شکایت نیست میتوانید منکر شوید

باسلام
برادر همسرتان خیر،اما خود همسرتان میتواند به اتهام تهدید به مرگ از شما شکایت کند.چون ایشان در این خصوص محق میباشد نه برادرشان.عاقبت بخیر باشید.

خیر ایشان ذی سمت نمی باشد.