تمکین عام و خاص چطور اثبات بشه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۴۹ #90336516

عرض سلام خسته نباشید بنده از آذر پارسال عقد کردم با خانمم، داخل تهران یه واحد سی پنج متری اجاره کردم و وسایل منزل هم کامل دارم و تنها زندگی میکنم و محل کارمم تهرانه، خانمم اهل شهرستان هست، فروردین ماه به مدت سه شبانه روز اومد تهران و موند پیش من و با هم کلا تنها بودیم و بعد هم خودم بردم گذاشتمش خونشون تو شهرستان، آیا تمکین عام اتفاق افتاده؟
ضمنا رابطه جنسی قبل در حد مالش داشتیم و دخول صورت نگرفته ولی اقرار دارم که در حد مالش رابطه داشتیم و خانمم زخم شده (حدودا نه بار).یه بار هم رابطه دبر کامل داشتم با رضایت خانمم ولی مدرکی جهت اثبات دبر ندارم. آیا تمکین خاص اتفاق افتاده؟(زوجه ارتجاعی و باکره هست)

مشاوره حقوقی خانواده
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ملاک حراز وقوع تمکین خاص باکره نبودن زوجه می باشد و اصولا زمانی که زوجه دوشیزه باشد حمل بر عدم وقوع تمکین می شود و در این صورت امکان استناد به حق حبس را خواهد داشت

با درود زوجه دوشیزه می‌تواند به حق حبس خویش استناد کند

در صورت بکارت امکان استناد به حق حبس وجود دارد

سلام وقت بخیر
خیر ایشان کماکان میتوانند به حق حبس خویش استناد نمایند‌

باسلام
اگر توسط پزشکی قانونی مشخص بشود از دبر رابط وجود داشته اید حق حبس ندارد اثباتش کمی مشکل است

درود
در صورت احراز وقوع رابطه جنسی توسط پزشکی قانونی حق حبس وجود نخواهد داشت

سلام چون بکارت او ازاله نشده پس حق حبس او قانونی ست اما درصورت اثبات رابطه جنسی دیگر حق حبسی برای او باقی نمی ماند درکل اثبات این امر باتشخیص پزشکی قانونیست