جهت باطل نمودن این وکالت چه مراحلی باید طی کنم چون طرف مقابلم همکاری نمی کند؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۸۶ #89996626

با سلام و خسته نباشید
بنده برای تاسیس یه شرکت پیمانکاری به یک نفر وکالت دادم که مدرک کارشناسی خود را در اختیار وی قرار دادم که بعدا متوجه شدم بدلیل عدم آشنایی بنده با انواع وکالت و طبق اعتماد به طرف مقابلم وکالت بلاعزل ثبت شده. الان بعد از پیگیریهای مکرر جوابگو نمی باشد.

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توافق طرفین قابل عزل است

سلام و درود وکالت اصولا عقدی جایز است مگر اینکه ضمن عقد لازمی بلاعزل بودن وکیل شرط شود.

فقط با توافق طرفین قابل عزل می باشد

سلام، اگر مورد وکالت رو خودتون انجام بدید و یا به دیگری وکالت دهید و ایشان انجام دهد، وکالت اول منفسخ خواهد شد و به موجب اظهارنامه می توانید به اطلاع ایشان برسانید، در خصوص ابطال وکالتنامه بایستی بررسی شود و امکان تنظیم دادخوست ابطال وجود دارد لیکن پذیرش ان مشکل خواهد بود.

سلام
وکالت بلاعزل باشرایطی که گفتیدقابل عزل نیست ولی بایددیداختیارات تاچه حداست اگرصرفابرای تاسیس شرکت است که پس ازتاسیس خارج میشودولی اگرفراتراست وسواستفاده ای صورت گیردبسته به موضوع میتواندقابل تعقیب کیفری باشد

درود
ضم وکیل کنید تا اقدامات ایشان بدون اجازه وکیل دوم صحیح نباشد.

سلام.شما می توانید این کار را انجام دهید ووکالت بلاعزل را باطل کنید در صورتیکه یه سری شرایط را داشته باشید .بهتر است با یک وکیل مشورت کنید.