میتونم در روز جلسه دادگاه طلاق به حقوق شوهرم سهم الارث زمین بازداشتنی سهم الارث از طبقات مسکونی استناد کنم که قاضی اعسارش رو نپذیره؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۵۲ #89974264

با سلام
من و همسرم مدت دو سال است که ب اختلاف خوردیم ،اون برای عدم تمکین من اقدام کرد و من هم مهریه ام رو از ثبت گذاشتم اجرا ، حقوق همسرم و سهم الارثی که از پدر مرحومش بهش میرسید رو بازداشت کردم ، زمینی که بازداشت کردم ، بازداشت مقدم داره و من شدم بازداشت مازاد ، ۴ واحد آپارتمان در شهرستان دارن که برای پدرش مرحومش هست ولی چون سند نداشت نتونستم بازداشت کنم ولی استشهادیه محلی دارم که واحدها برای پدر مرحومش هست و همسرم ارث میبره و تو این دوسالی ک اختلاف خوردیم حساب بانکیش رو صفر کرده و دو سال پیش هم دادخواست طلاق داده بود چون اموالش در خطر مهریه بوده دادخواست طلاق رو پس گرفت.
سوالم از وکلای محترم اینه : ۱ )اگر شوهرم دادخواست طلاق مجدد بده و چون می خواد خودش رو معصر جلوه بده من میتونم در روز جلسه دادگاه طلاق به حقوق شوهرم ، سهم الارث زمین بازداشتنی ، سهم الارث از طبقات مسکونی و .... استناد کنم که قاضی اعسارش رو نپذیره ۲ ) میتونم یه لایحه کلی بنویسم و تمام مطالب رو کتبا شرح بدم و قبل از روز رسیدگی بذارم تو پرونده تا قاضی قبل از جلسه رسیدگی مطالعه داشته باشه ؟
با تشکر

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اموالی که از ایشان می شناسید را به دادگاه اعلام نمایید

شمامیتوانیدازطریق ارایه دادن لایحه مفصل همه مواردراذکرکنید

بله عزیزم میتونید طبق یه لایحه ای کامل و جامع همه موارد رو‌مطرح کنید

با سلام
آنچه که بازداشت کردی که قاضی در جریان می باشدگفتن دوباره کار بی فایده ای است ولی در مورد آنچه که دارای مدارک عادی می باشندودر پرونده وجود ندارد طی استشهاد محل به اطلاع قاضی پرونده برسانید

درود:بله امکان ان وجود دارد ،طی لایحه ای میتوانید دستور ملک مربوطه رابدهید،ولی ملک میبایست در دفاتر اسناد رسمی یا اداره ثبت ،ثبت شده باشد،در غیر موارد فوق طرح دعوا به صورت سند عادی ،به همراه مدارک مستندات ،شهود از طریق دادگاه حقوقی خواهد بود.

سلام وقت بخیر بله میتوانید طی لایحه ای اموالی که ازطریق ثبت مشخص و توقیف نشده معرفی نمایید

سلام در صورت هر چیزی که مالیت داشته باشد و متعلق به همسر شما باشد در صورت عدم مانع قانونی نسبت به آن مال میتوانید تشریفات توقیف آنرا بابت طلب خود اقدام نمایید.